Kurv (Tom) 0

Cookie- og privatlivspolitik

(Redigeret 28.12.2019)

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores website, så du får en optimal oplevelse.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: 
http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af website. Nedenfor har vi uddybet, hvilke in- formationer der indsamles og deres formål

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: 
http://minecookies.org/cookiehandtering.
Sletter eller blokere du for cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Du kan ved selvvalg fravælge ikke funktionsnødvendige cookies ved at klikke på linket "Dine cookie-indstillinger" under menupunktet "GDPR" nederst på vore sider.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved

• alm. tilgang af indhold,
• hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev,
• registrerer dig som bruger,
• øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysning- erne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgiv- ningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informa- tioner slettes.

Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet videre gives ikke til 3. part.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behand- let oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mailto:info@antikblaa.com Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (http://datatilsynet.dk).

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Antik Blå, Vintapperstræde 53, Odense C.

 Dine cookie indstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre vores web-shop og til at forbedre din browseroplevelse.

Vore cookies bruges også til at tilbyde funktionalitet på vore sociale medier og til at tilpasse vores marketingindhold og annoncer baseret på dine interesser (også på tredjeparters websteder). 

Vil du acceptere disse cookies og vor håndtering af dine personoplysninger?

Nødvendig
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
PHP_SESSID antikblaa.com Denne cookie er hjemmehørende i PHP og gør det muligt for websteder at gemme serielle statusdata. Det bruges til at etablere en brugersession og til at overføre tilstandsdata via en midlertidig cookie, der almindeligvis kaldes en session-cookie. Session
PrestaShop-# antikblaa.com Denne cookie hjælper med at holde brugersessioner åbne, mens de besøger et websted, og hjælper dem med at foretage ordrer og mange flere handlinger såsom: tilføjelsesdato for cookie, valgt sprog, brugt valuta, sidst besøgte produktkategori, sidst set produkter, klientidentifikation, navn, fornavn, krypteret adgangskode, e-mail knyttet til kontoen, indkøbskurvidentifikation. 24 timer
statictoken antikblaa.com Krypteret genkendelseskode for bruger. Eksempel: HMACSHA256(base64UrlEncode) Session
__cfduid Crisp Chat Tekniske cookies krævet af CDN-udbyder Cloudflare for at sikre, at webstedsbesøgende, der forbinder Crisp Chat, dirigeres til den samme server hver gang, når de går til dit websted. Det gør, at chatboksen indlæses hurtigere 30 dage
Marketing
Marketing cookies bruges til at spore brugere på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts-annoncører.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
fr Facebook Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr.
test_cookie antikblaa.com Denne cookie indstilles af doubleclick.net. Formålet med cookien er at afgøre, om brugerens browser understøtter cookies. 15 minutter
_fbp Facebook Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr.
Præferencer
Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Cookie navn Udbyder Formål Udløb
listbutton antikblaa.com Visning i blokformat. Eks. 4 x 12 varer (horisontalt x vertikalt) Session
listdisplay antikblaa.com Cookien bliver sat hvis visningsliste vælges. Session
listproducts antikblaa.com Bliver sat hvis der vælges listning efter mærke/design. Eks. Georg Jensen, Royal Copenhagen, N.E. From, Antik Blå etc. Session
Indhold ikke tilgængeligt