Kurv (Tom) 0

Vilkår og betingelser for forbrugerkøb

(Redigeret 17.03.2024)

Vi gør opmærksom på, at vore varer er brugte og der vil forekomme brugsslitage i større eller mindre grad, men alt bliver istandgjort inden det kommer frem til salg. Hvis brugsslitagen er af svær grad, har vi kaldt det 2. sortering.

Levering

Som udgangspunkt vil alle varer fra webshoppen blive sendt med fragtfirmaet Postnord, som har dag til dag levering hjem til din adresse. Hvis du ikke er hjemme, får du besked på sms, hvor pakken kan hentes. Den samlede leveringstid vil være på 1-3 arbejdsdage.

Fragtpriser: Fra 70,- kr.
Prisen er inkluderet kasse, fyld og ekspedition.
Vi tilbyder fri fragt ved køb over 699,- kr.

Bestilling af varer

Du kan bestille varer fra vores webshop 24 timer i døgnet. 

Når du afgiver en ordre, sender vi en automatisk e-mail til dig med en bekræftelse på modtagelse af ordren. Bemærk, at dette ikke er en ordrebekræftelse og at vi ikke er bundet af ordren på dette tidspunkt. Aftalen er først indgået, når vi (Antik Blå) sender en e-mail, hvor vi bekræfter at være bundet af ordren. Den endelige ordrebekræftelse vil desuden indeholde leverings- og "track- and trace nr." oplysninger med GLS.

Du er selv ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger. Vi gør opmærksom på, at i de fleste tilfælde har vi kun én af hver vare på lager, men vi skriver altid kunder op i vores velfungerende kundekartotek. Hvis en vare er markeret som udsolgt, er det ikke muligt at afgive bestilling.

Betalingsmuligheder

Betaling kan ske med betalingskort eller Mobile Pay.

Kontakt butikken hvis du ønsker at betale via. bankoverførsel

Du kan betale med følgende betalingskort:
Visa, Visa/Dankort, MasterCard, Meastro, og Visa Electron.

Vi har desuden SSL-certifikat, hvilket gør det trygt for kunder at handle hos os, da alle oplysninger mellem dig og vores webshop bliver krypteret.

Fortrydelsesret

Du har som 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved E-mail: info@antikblaa.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at have givet os tydelig meddelelse om dette jfr. ovenfor.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Antik Blå udbetaler ikke penge for retur varer vi ikke modtager, derfor anbefaler vi, at man får en kvittering fra Postnord, GLS eller andet fragtfirma med et evt. ”track- and trace nr.”

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, overfører vi varens beløb, som du har indbetalt til os, tilbage - dog ikke porto udgifter. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til

Antik Blå
Att.: Online Shop
Vesterbro 13
5000 Odense C.

NB Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Pakkerne er forsikret under transporten, og vi beder dig om at kontrollere indholdet ved modtagelsen. Skulle pakken eller dens indhold være beskadiget ved ankomsten, beder vi dig give meddelelse herom til Antik Blå inden for rimelig tid, og senest to måneder efter modtagelsen.

Uanset om eventuelle fejl eller mangler opdages ved modtagelsen eller senere, er alle varer dækket af den danske købelov, som giver dig 24 måneders reklamationsret. Hvis fejlene eller manglerne dog opstår på grund af din uagtsomhed, misbrug eller anden forkert brug, bortfalder reklamationsretten.

Mangelfulde varer sendes til:

Antik Blå
att.: Online Shop 
Vesterbro 13 
5000 Odense C.